Okulumuz Hakkında

Bahçeağıl Mahallesi Kapaklı TEKİRDAĞ
Bahçeağıl İlkokulu Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede örnek eğitim ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını oluşturmak, okul ve kurumların her yönü ile model okul ve kurumlar haline getirmektir.

MİSYON

Kapaklı İlçesinde Bahçeağıl İlk/Ortaokulu sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesini; Milli birlik ve bütünlük içindeki iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapacağı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemini ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişimleri takip ederek, araştırmalar yaparak kurumların ve çalışmaların etkinlik ve verimliliğinin arttırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Öğretmen

Rehber Öğretmen

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

Derslik

Müzik Sınıfı

Resim Sınıfı

Hazırlık Sınıfı

Ek Özellikler

Misafirhane
Revir
Bahçe
Kantin

Öğretim Şekli

Öğretim şekli tam gün öğretimdir. Okulumuz taşıma merkezidir. Uzunhacı ve Karlı Mahallelerinden öğrenciler taşınmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Başlama : 08:40 Bitiş : 14:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojmanlardan ikisi kullanılır durumda olup öğretmenlerimiz oturmaktadır. 1 Lojmanımız boştur. Boş olan lojman prefabrike olup bakıma ihtiyacı vardır.

Pansiyon Bilgisi

Pansiyon bulunmamaktadır.

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Tekirdağ il merkezine 85 km uzaklıktadır. Kapaklı ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır. Çerkezköy ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşim yeri mahalledir.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Sportif Etkinlikler

Sınıf Öğretmenimiz Selahattin BAYRAKCI İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerimize yönelik "Satranç Egzersiz" kursu açmaktadır.

Proje Çalışmaları

"Bahçeağıl Okuyor Projesi" kapsamında tüm sınıflarımızda her gün 20 dakikalık kitap okuma etkinliği yapılmaktadır.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Diğer Hususlar