Bahçeağıl İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede örnek eğitim ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını oluşturmak, okul ve kurumların her yönü ile model okul ve kurumlar haline getirmektir.

Misyon: Kapaklı İlçesinde Bahçeağıl İlk/Ortaokulu sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesini; Milli birlik ve bütünlük içindeki iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapacağı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemini ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişimleri takip ederek, araştırmalar yaparak kurumların ve çalışmaların etkinlik ve verimliliğinin arttırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama : 08:30 Bitiş : 14:15
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 2 - Lojmanlardan ikisi kullanılır durumda olup biri öğretmenimiz tarafından kullanılmakadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Bahçeağıl Okuyor projesi ile Üreten Çocuklar projeleri uygulanmaktadır.

Telefon - 0282 757 8076

WEB - https://bahceagililkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahçeağıl Mahallesi Köyyolu sk. No2 Kapaklı TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri mahalledir.

Adres - Bahçeağıl Mahallesi Köyyolu sk. No2 Kapaklı TEKİRDAĞ

Ulaşım Çerkezköy ilçe merkezinden köyümüze minibüs servisi vardır. Kapaklı ilçe merkezinden belli saatlerde Belediye araçlarıyla ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ il merkezine 85 km uzaklıktadır. Kapaklı ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır. Çerkezköy ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.